Met minder dan twee maanden te gaan tot de lancering van Quantum Break doen Remedy Entertainment en Microsoft Studio een aantal grote aankondigingen over deze opkomende cinematografische actiegame. De meest belangrijke aankondiging? Quantum Break zal ook verschijnen voor Windows 10 op 5 april en zal beschikbaar zijn zonder bijkomende kosten voor gamers die het spel digitaal pre-orderen op Xbox One.

Alan Wake zit vervat in Quantum Break voor Xbox One

De twee populaire klassiekers van Remedy Entertainment – Alan Wake en Alan Wake’s American Nightmare – maken nu ook deel uit van de Quantum Break-ervaring. Elke versie van Quantum Break voor Xbox One komt met een full-game download voor Alan Wake op Xbox 360, samen met 2 add-on packs, The signal en The Writer, speelbaar op de Xbox One via backwards compatibility. Fans die Quantum Break pre-orderen voor Xbox One via deelnemende retailers of via de Xbox Store zullen ook een full-game download ontvangen van Alan Wake’s American Nightmare voor Xbox 360.

Quantum Break takedown

Quantum Break takedown

Pre-order Quantum Break voor Xbox One en ontvang gratis Windows 10 versie

Microsoft Studios en Remedy Entertainment Quantum Break releasen Quantum Break gelijktijdig op Xbox One en Windows 10. Iedereen die de Xbox One digitale versie downloadt van Quantum Break via de Xbox Store of een Xbox One Special Edition Quantum Break-bundel pre-ordert, zal een Windows 10 versie ontvangen van de game.

Quantum Break systeemeisen

Minimum Requirements Recommended Specs
OS Windows 10 (64-bit) Windows 10 (64-bit)
DirectX DirectX 12 DirectX 12
CPU Intel Core i5-4460, 2.70GHz or AMD FX-6300 Intel Core i7 4790, 4GHz or AMD equivalent
GPU NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD Radeon R7 260x NVIDIA GeForce 980 Ti or AMD Radeon R9 Fury X
VRAM 2 GB 6 GB
RAM 8 GB 16 GB
HDD 55 GB available space 55 GB available space

Live-Action Trailer toont Jack Joyce’s wanhopige strijd om te overleven in een wereld van chaos

Om de opkomende lancering van Quantum Break te vieren, hebben Remedy Entertainment en Microsoft Studios ook een nieuwe, live-actie trailer uitgebracht onder de naam “The Cemetery”. Bekijk hoe Quantum Break tot leven wordt gewekt wanneer Jack Joyce (Shawn Ashmore) achtervolgd wordt door agenten van Monarch Solutions terwijl hij rouwt om het verlies van zijn broer. Maar tijd is niet meer hetzelfde. Het is gebroken. En het is het enige wapen dat Jack heeft om te overleven in een wereld vol chaos.

https://www.youtube.com/watch?v=d4or8YE-6P4&feature=youtu.be

Xbox One Quantum Break-bundel

Xbox heeft ook een nieuwe Xbox One Special Edition Quantum Break-bundel aangekondigd bestaande uit een 500GB Cirrus White-console en bijhorende draadloze controller, een full game-download van Quantum Break en een full game-download van Alan Wake samen met The signal en The writer add-on packs. Deze bundel zal beschikbaar vanaf 29 maart 2016.

Quantum Break Xbox One bundle

Quantum Break Xbox One bundle

Quantum Break screenshots

Quantum Break gameplay trailer

No more articles