Vanaf vandaag kunnen gamers Guardians of Middle-Earth spelen als Radagast via Xbox LIVE Arcade! Dit nieuwe Guardian-personage zal binnenkort beschikbaar zijn voor PlayStation Network.

Warner Bros en Monolith Productions geven ook nieuwe character art, een bio en een nieuwe video vrij van Radagast. Deze video laat zijn vaardigheden zien als tovenaar, hoe hij belangrijke schade kan aanrichten en hoe hij zijn teamleden ondersteunt door het tegenhouden van speciale vijandelijke aanvallen.

In aanvulling hierop kunnen Guardians of Middle-earth spelers dit weekend meedoen aan “The One Road” challenge, waar ze strijden om de “Most Wins on a One-Lane Map” van 1 februari tot 3 februari a.s. waarbij de winnaar ervandoor gaat met 500 XP, 20.000 Goud en drie Mithril level items.

Radagast illustreert de volgende epische toevoeging aan het rooster van Guardians of Middle-earth. Season Pass houders ontvangen in de komende maanden drie extra door de strijd geharde Guardians en nog meer. Spelers krijgen zeer binnenkort ook de kans om hun zwaarden en hamers te gebruiken in de nieuwe Survival modus!

No more articles