Bethesda heeft op hun officiële blog bekend gemaakt dat de langverwachte DLC voor Rage, Return to the Wasteland in The Scorchers, volgende week beschikbaar wordt gesteld voor de PS3, Xbox 360 en PC.

Dankzij deze DLC kunnen spelers samen met nieuwe bondgenoten op avontuur gaan in zes nieuwe omgevingen, waar ze de Hager Settlement moeten verdedigen tegen een bandieten clan die bekend staat als The Scorchers. Gedurende jouw reis zul je deelnemen aan een nieuw seizoen van Mutant Bash TV, allerlei nieuwe mini-games, en zul je de overweldigende en brutale Nailgun leren hanteren.

Maar dat is nog niet alles, want het DLC pakket brengt ook een nieuwe hoge mogelijkheidsgraad met zich mee, namelijk Ultra-Nightmare! Ook komt er een “Extended Play” optie, waardoor het mogelijk is om langs het originele einde van de game spelen om zo items en prestaties te verzamelen.

De DLC verschijnt volgende week voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC met een prijskaartje van €4,99 ofwel 400 Microsoft Points. Hieronder alvast enkele screenshots om je handjes warm te maken.

No more articles