Zijn we Skyrim, Dragon’s Dogma en andere RPG’s wat moe gezien? Vrees niet beste avonturier, want binnenkort kunnen we een nieuwe telg in het populaire genre verwelkomen in onze digitale gamecollectie.

Volgens ontwikkelaar SideQuest Studios komt Rainbow Moon naar de PS3 op 10 juli en het zal ons ongeveer 13 euro gaan kosten. PlayStation Plus leden kunnen deze game echter verkrijgen met een korting van maar liefst 20% in de eerste 2 weken na release. Of een PS Vita versie zal verschijnen, is onbekend, maar we werden verteld dat een port tijd in beslag zal nemen.

Maar wat is Rainbow Moon nu precies? Wel, het is een RPG game met een verhaallijn van maar liefst 30 uur. Een RPG is tegenwoordig niets zonder zijqueestes, dus hier worden we ook van voorzien, wat voor een totaal van meer dan 100 uur zal zorgen. Naast ervaring, zoals in elke andere RPG, kun je ook Rainbow Pearls verzamelen, die je vervolgens kunt inruilen voor attributen en een stijging van je statistieken. De vraag is enkel of deze game interessant genoeg zal zijn om ons 100 uur bezig te houden.

Er zal ook een demo verschijnen, maar dit pas enkele weken na de release.

No more articles