Slecht nieuws voor de fans die Ratchet & Clank op hun PS Vita willen spelen.

De release die oorspronkelijk gepland stond voor november is nu voor de tweede keer achteruit geschoven. Eigenaars van een PS Vita moeten nu wachten tot de lente alvorens de nieuwe Ratchet & Clank: Full Frontal Assault gelanceerd wordt. Volgens de producer, Greg Phillips, heeft dit te maken met het verder uitwerken van de game, opdat het zou voldoen aan de standaard van de reeks en de verwachtingen van de fans.

“We zijn ons bewust dat deze vertraging teleurstellend is voor onze fans, maar we doen ons uiterste best,” voegde de producer er aan toe. Om de fans wat tegemoet te komen, geeft Sony exemplaren weg van Ratchet & Clank: Deadlocked voor de PS3 aan zij die de consoleversie van Full Frontal Assault gekocht hebben. De exemplaren worden echter maar weggeven bij de release van de PS Vita versie later deze lente.

Full Frontal Assault maakt gebruik van Sony’s nieuwe Cross Buy promotie. Dit betekent dat wanneer je een PS3 game koopt je de PS Vita versie gratis kan downloaden. Op voorwaarde natuurlijk dat er een PS Vita versie van de game bestaat. Fans moeten voorlopig nog wat op hun honger blijven zitten.

No more articles