Ratchet & Clank gamers verheug U: de game komt volgende week eindelijk uit op PS Vita.

Deze game was eigenlijk voor de herfst van 2012 voorzien, maar werd dan uitgesteld naar het voorjaar om dan op 22 mei beschikbaar te zijn. Voor diegenen met een PS3 hardcopy van QForce: de PS Vita versie kan vanaf 22 mei gedownload worden naar je PS3 en zo verder naar je PS Vita via de Disc Benefits optie. Voor diegenen met een downloadexemplaar van QForce: de Vita versie zal gratis verschijnen in je PS storefront.

De Ratchet: Gladiator komt als bonus voor al het geduld dat de fans moesten uitoefenen. Sony en Idol Minds zijn dit mooi cadeautje nog aan het inpakken, maar zodra het uitpakken kan beginnen, geven ze je de gratis download code. Voor de multiplayer gamers komt er volgende week een fonkelnieuwe competitieve map (in Molonoth Fields van A Crack In Time) en een nieuwe game mode (2v2 Full Frontal Assault) die enkel voor de PS3 versie van de game is en de hardcore gamers zal doen kwijlen.

Wil je nieuwe skins, rep je dan direct naar de in-game store, want het nieuwe Monsters pack, Intergalactic Foot Soldiers pack en Plushy pack zijn nu al beschikbaar. Om af te sluiten kunnen we jullie vertellen dat een nieuw A Crack in Time pack en een All 4 One pack binnenkort je ruimte in komt gevlogen.

No more articles