Het is de mode onder de ontwikkelaars om releases uit te stellen de laatste tijd. Ook Arma 3 kon er niet onderuit komen.

Bohemia Interactive weet te vertellen dat de ontwikkelingstijd die de game extra zal krijgen ervoor zal zorgen dat het project zijn volle potentieel behaalt. Joris-Jan van ’t Land, de werknemer van Bohemia Interactive die de leidende taak van Daniel Musil overnam, zegt het volgende: [blockquote]We zijn in het proces waarin we kleine aanpassingen doorvoeren die ons zullen helpen te innoveren als studio. We hebben ook problemen ondervonden die we ons niet konden inbeelden.[/blockquote] Met deze problemen bedoelt hij de arrestatie van de twee ontwikkelaars Ivan Buchta en Martin Pezlar in Griekenland. Ze proberen alvast nog steeds om de situatie te begrijpen en hopen dan ook dat hun twee collega’s snel vrijgelaten zullen worden. De vasthouding van hun collega’s heeft de studio een andere kijk op de ontwikkeling gegeven en blijven werken aan Arma 3.

De nieuwe release zal in 2013 zijn en ze zijn naast de ontwikkeling van Arma 3 ook aan het streven naar een snelle release van de standalone van DayZ.

No more articles