Gisteren konden we een batch screenshots en heel wat informatie lossen over Lightning Returns: Final Fantasy XIII, en vandaag kunnen we jullie zelfs op nóg meer nieuwtjes trakteren!

Uit verschillende vroege previews is af te leiden dat de release van de game zal plaatsvinden in de herfst van dit jaar. Wanneer de blaadjes van de bomen beginnen geel te kleuren en af te vallen, kunnen wij met de roosharige Lightning aan de slag op de PlayStation 3 en Xbox 360. Een exacte datum is nog niet bekend, maar wanneer deze bekend is zullen we jullie hierover zo snel mogelijk informeren.

Wat wel officieel bevestigd is, is dat Square Enix een extended trailer heeft vrijgegeven. Deze trailer is voor 90% hetzelfde als de vorige, maar er is wel één extra segment aan toegevoegd. In dit nieuwe stukje video zien we Noel van Final Fantasy XIII-2 het opnemen tegen Lightning. De reden van dit duel is voorlopig nog onbekend.

Hieronder alvast enkele nieuwe screenshots die dit gevecht tussen de twee helden bekrachtigen, en natuurlijk ook de nieuwe extended trailer. Enjoy!

No more articles