De PC-versie van Resident Evil 6 zal beschikken over een exclusieve modus, en nog veel meer.

Deze modus gaat doorheen het leven als The Mercenaries: No Mercy mode, een extra uitdagende vertolking van de klassieke time-attack modus die je het laat opnemen tegen eindeloze golven van vijanden. Volgens Capcom zullen er meer vijanden op je beeldscherm getoverd worden dan ooit tevoren, waardoor spelers hun skills kunnen verbeteren om hogere combo scores te kunnen maken.

Verder zal de PC-versie ook alle updates bevatten die de consoles al hebben zien passeren. Hierdoor kun je dus onmiddellijk aan de slag met de Ada campagne of samenspelen met een vriend(in). Ook kun je door de meegeleverde updates de in-game camera heerlijk fine tunen, wat soms toch wel nodig is.

Maar daar stopt het goede nieuws nog niet hoor, want Capcom maakt van de gelegenheid ook gebruik om aan te kondigen dat de MIA Siege multiplayer DLC in maart naar de PlayStation 3 en Xbox 360 komt. In deze nieuwe modus moet een team van soldaten een NPC (Non-Playable Character) beschermen tegen een ander team dat in de huid van monsters kruipt. Hieronder vind je ook de nieuwe trailer over deze modus.
Ook maakt de uitgever bekend dat de multiplayer DLC’s Survivors, Predator en Onslaught volgende maand eindelijk naar de PlayStation 3 komen. Deze vier multiplayer modi zullen ook naar de PC komen kort nadat de release heeft plaatsgevonden op 22 maart.

No more articles