Capcom maakte bekend dat de Season Pass voor Resident Evil: Revelations verkrijgbaar zal zijn als een reward.

Dit is gelijkaardig met de Season Pass voor BioShock: Infinite, ter vergelijking. Hoe meer gamers de game vooraf reserveren hoe groter de kans dat de Season Pass je ter beschikking komt te staan als een zogenaamde reward. Vergelijk het maar met andere rewards die je in een game kunt vrijspelen door bepaalde doelstellingen te halen. Een art book en de soundtrack zouden als eerste reward beschikbaar zijn. Daarna volgt een gratis versie van de oorspronkelijke Lost Planet game. Als ultieme reward komt op de derde plaats dan een Season Pass voor alle gebruikers.

De pass zou na de lancering van de game toegang geven tot vier verschillende delen van aanvullende content, iets wat voor de oorspronkelijke 3DS versie niet verkrijgbaar is. Capcom maakte nog geen gegevens bekend omtrent de inhoud van de content, maar enkele van de zaken zouden een hardere moeilijkheidsgraad zijn, nieuwe wapens voor de Raid modus en Hunk als een speelbaar personage in diezelfde Raid modus.

Volgens een gerucht zouden er drie nieuwe wapens ter beschikking staan voor de Raid modus en de verhaal campagne. Capcom wilde daarnaast nog niet bevestigen of de DLC content ook voor de console versies en de 3DS zal verschijnen.

No more articles