Om de zaken nog wat interessanter te maken krijgt de Wii U versie van Resident Evil: Revelations enkele exclusieve features mee.

In afwachting van de komende PAX East gameconferentie geeft Capcom al enkele details vrij van de 3DS port die exclusief voor de Wii U gereserveerd is. Zo zijn er niet alleen meer personages en vijanden, maar ook enkele features die gebruik maken van de specifieke eigenschappen van de Wii U. Nadat eerder bekend werd dat Hunk een speelbaar personage zou zijn in de Raid Mode, is daar nu ook rachel aan toegevoegd. De twee krijgen in de Raid Mode ook het gezelschap van twee nieuwe vijanden genaamd, Wall Blister, en een vijand die voorlopig nog geheim blijft.

“Wii U spelers zullen exclusives verkrijgen door de Miiverse feature. Spelers kunnen een overlijdensbericht plaatsen van het Game Over scherm zodat andere spelers van over de hele wereld dit kunnen bekijken. Ook kan je je vrienden plagen met de  ‘Creatures Voice’ functie, waardoor de gedachten van vijanden in Raid Mode worden gepersonaliseerd.”

De game zal ook speelbaar zijn op de GamePad in off-screen modus. Als je echter het loodje legt tijdens het spelen kan je een boodschap achterlaten op het Game Over scherm die je vervolgens via Miiverse met de rest van de wereld kan delen. Een ander leuk feature is dat je de stem van een wezen of zombie kan gebruiken om een boodschap door te sturen naar andere spelers in de Raid Mode. Nu alleen nog achterhalen wat die geheime vijand zou kunnen zijn …

No more articles