Japanse indie en doujin liefhebbers, mag ik allen jullie aandacht? Er is namelijk goed nieuws voor ons! De virtuele deuren van Rice Digital zijn geopend, een nieuwe Japans indie game portaal!

Rice Digital is een curator website gewijd aan het informeren van gamers van de beste PC indie content beschikbaar uit Japan. De website bestaat uit een samenwerking tussen Zen United en PQube.

Aldus Geraint Evans, directeur bij Zen United:

The Japanese indie games scene is one of the most misunderstood in gaming – with a belief that it’s either non-existent, or focused predominantly on adult content. The Japanese doujin scene is thriving and is a hotbed of quality titles. Our aim is to highlight what’s out there and to create an entertaining and informative gateway to make these great games more accessible.

Deze nieuwe Japans indie game portaal zal zich in eerste instantie richten op het brengen van het laatste nieuws van de Japanse indie wereld, waarbij ze gelijk ook een selectie maken van de beste games en deze te koop stellen via de Rice Digital Store.

Om de lancering van deze knappe portaal te vieren, geven ze maar liefst acht doujin games weg aan spotprijzen! Deze games zijn allen afkomstig van de doujin uitgever Nyu Media, dus er zitten echte pareltjes tussen voor de Japanse liefhebbers onder ons! Troost je, je hoeft geen Japans te kennen om de games te kunnen spelen, want ze zijn vertaald naar het Engels!

Nieuwsgierig? Bezoek de website van Rice Digital dan nu en verleng jouw gaming horizon!

Rice-Digital-Flyer

No more articles