Deep Silver maakte vandaag bekend dat twee DLC’s voor de piratenrpg Risen 2: Dark Waters op PC nu verkrijgbaar zijn.

De “Treasure Isle” DLC biedt spannende nieuwe avonturen in de wereld van Risen 2: Dark Waters. De speler onderneemt een zoektocht om Captain Steelbeard’s legendarische schat te ontdekken – een tocht die een element van de plot uit het eerste Risen spel zal voortzetten en het uiteindelijk tot een spannend einde brengt. Centrale figuur in het verhaal van de DLC is Harlok, een kok op Steelbeard’s schip Elenor, die de geheime aanwijzingen heeft gestolen die leiden naar de verborgen schat van de piratenkapitein. Het is echter enkel met de hulp van de speler dat Harlok de schat zal kunnen vinden. De quest zal de held en Patty, Steelbeard’s dochter, naar een onbewoond eiland brengen waar met behulp van vele puzzels nieuwe omgevingen ontdekt kunnen worden, schatten geroofd kunnen worden en nieuwe mysteries ontrafeld worden. De speler zal een nieuw legendary item (enkel beschikbaar in deze DLC) ontdekken – waardoor zijn karakter een permanente stat boost krijgt. De DLC zal verkrijgbaar zijn voor € 9,99.

Met de DLC “A Pirate’s Clothes”, beschikbaar voor €2,99, kan de held uitgedost worden met een aantal indrukwekkende piratenitems zoals een hoed, laarzen, broek, een pistool en een speciale ring waardoor de mogelijkheid om experience points te verzamelen met 5 % verhoogd wordt.

Risen 2: Dark Waters is vanaf vandaag beschikbaar voor de PC. Xbox 360- en PlayStation 3-gebruikers zullen moeten wachten tot 3 augustus 2012.

No more articles