Vanaf deze week wordt de downloadbare collectie van Rockstar klassiekers op het SEN uitgebreid met enkele hoofdstukken van de Grand Theft Auto saga.

Liberty City Stories en Vice City Stories: deze games uit het PlayStation 2 tijdperk kunnen nu ook via de PlayStation Store gedownload worden om op je PlayStation 3 te spelen.

Liberty City Stories

De straten van Liberty City zijn in oproer. Elkaar bestrijdende mafiosi vechten voor de controle van de stad als deze begint weg te zakken in golven van politieke corruptie, georganiseerde misdaad, drugstrafieken en vakbondsstakingen.
Niemand kan vertrouwd worden terwijl Toni Capriani de chaos in de onderwereld probeert op te klaren. Al vechtend voor zijn leven moet Toni iedere mogelijke manier benutten om zijn plaats in de top van de Leone familie te verzekeren.

Vice City Stories

Vice City, 1984. Genoeg opportuniteiten voor een stad die vanuit de moerassen opschiet, tesamen met de gewelddadige strijd in een lucratieve drugshandel. Bouwwerven zijn overal als een glanzende grootstad oprijst vanuit de fundamenten van criminaliteit en verraad. Soldaat Vic Vance heeft altijd zijn gezin, land en zichzelf beschermd. Na een slechte beslissing wordt die taak ineens een pak moeilijker. Uiteindelijk heeft hij slechts twee opties: een imperium opbouwen, of verpletterd worden.

No more articles