Good morning USA! Meer sappige informatie is gelekt rondom Assassin’s Creed III!

Assassin’s Greed III speelt zich voornamelijk af in en rondom de Amerikaanse steden New York en Boston. Zo tussen 1753 en 1783, tijdens de Amerikaanse Revolutie, wat al bekend was.

Maar spelers kunnen zich ook uitleven als Tarzan en in bomen rondslingeren. De game speelt zich niet alleen af in steden, maar ook grote bossen met hoge bomen, waar je van boom to boom kunt bewegen. Ook zullen er bergen zijn die je kunt beklimmen.

Doordat er in de nieuwe Assassin’s Creed gebruik wordt gemaakt van een zomer- en een winterseizoen, zullen er verschillende situaties ontstaan, vooral bij gevechten en achtervolgingen. Zo bewegen soldaten langzamer door de sneeuw en verandert water in ijs.

De engine die gebruikt werd voor de vorige Assassin’s Creed-games is totaal vernieuwd en verbeterd. Sterke details in gezichten tot grote gevechten met meer dan duizend roekeloze soldaten die een beetje met ronde kogels gaan schieten. Ook zijn er duizenden nieuwe animaties voor zowel de hoofdrolspeler als voorbijgangers gemaakt. Er zullen geen animaties uit de vorige games worden gebruikt.

De nieuwe hoofdrolspeler zou een Britse vader en een Amerikaanse indiaanse moeder hebben. Zijn Engelse naam is Connor, maar als indiaan heet hij Ratohnhake:ton. Hij wordt opgevoed in de Mohawk-stam. Totdat de kolonisten het Mohawk-dorp tot aan de grond platbranden, besluit Connor/Ratohnhake:ton zijn leven te wijden aan het vechten tegen onderdrukking en onrechtvaardigheid. Simpelweg: killing the bad guys!

No more articles