Deep Silver zal op Gamescom 2012 de bezoekers van hun publieke stand verwelkomen met twee nieuwe games.

Voor de eerste keer ooit kunnen spelers een blik werpen op de komende side – scrolling beat ‘em up Sacred Citadel en kunnen ze hun onderzoeksskills testen in het nieuwe avontuur Secret Files 3. Bezoekers kunnen deze titels uitproberen op de verschillende spelconsoles. Daarbovenop zullen er live gamepresentaties zijn, trailer shows en zijn er verschillende prijzen te winnen.

Geïnteresseerde spelers kunnen zich naar de Deep Silver stand in hal 7 BO41/C040 begeven om de volgende games te bekijken:

[toggle_box title=”Sacred Citadel” width=”Width of toggle box”]Sacred Citadel is een side-scrolling beat ‘em up voor Windows PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en zal gedurende de conventie op het podium voorgesteld worden en is ook speelbaar aan de Deep Silver stand.

Drie krijgers verenigen zich tegen een duistere kracht die de eens zo vreedzame wereld van Ancaria wil onderdrukken. Lord Zane’s Ashen Empire heeft een leger van Grimmocs op de been gebracht, getransformeerde Orc handlangers die in oorlog zijn met de Seraphim. Enkel wanneer deze helden de krachten bundelen en hun krachten gebruiken om elkaar te steunen, maken ze een kans! Het side – scrolling actiespel Sacred Citadel, een nieuwe standalone titel binnen het brede Sacred – gamma, zal de familiaire stijl van klassieke beat ‘em up’s heruitvinden en tegelijk een nieuwe maatstaf worden voor de toekomst van scrolling hack en slash games.

De gebeurtenissen in Sacred Citadel zullen dienen als een proloog op het volgende hoofdstuk in het Sacred – verhaal, en zullen een intrigerend geheim onthullen over de Seraphim dat de aanleiding zal vormen voor de actierpg Sacred 3, die momenteel ontwikkeld wordt door keen games en gereleased zal worden in 2013.[/toggle_box]

[toggle_box title=”Secret Files 3″ width=”Width of toggle box”]Secret Files 3 is een avonturen game voor Windows PC en zal op het podium voorgesteld worden door ontwikkelaar Animation Arts en is speelbaar aan de Deep Silver stand.

Het klassieke point & click avontuur Secret Files 3, ontwikkeld door Animation Arts, bevat een verhaallijn die regelrecht uit een film zou kunnen komen en veel verschillende locaties, naast nog andere zaken. Het nieuwe spel volgt met de entertainende gameplay, puzzels en prachtige graphics de traditie van zijn populaire voorgangers Secret Files: Tunguska en Secret Files 2. Dit derde deel kan rekenen op de steun van het ervaren auteursteam van NEOS Film, die reeds succesvol voor verschillende TV – en filmproducties werkten, en die nu meehelpen met de ontwikkeling van de plot, drama en personages. Het Bavarian FilmFernsehFonds sponsort deze samenwerking als onderdeel van haar gamesondersteund programma.[/toggle_box]

No more articles