Fans van de knotsgekke gameserie Saints Row mogen in hun handen wrijven, want hoe dichter de launch, hoe meer er over de nieuwste game onthuld wordt.

Deep Silver en Volition brengen een in-game walkthrough uit van hun Saints Row IV E3 demo én kondigen de inhoud van de pre-order DLC bonus aan. Die bonuscontent geeft je karakter een fonkelnieuw superhero pak: ofwel the Iron Rogue ofwel de legendarische Queen Amazonia-dress. Deze extra kostuums zijn helaas enkel beschikbaar als je via Bol.com bestelt.

In de in-game walkthrough video zien we hoe de leider van de Saints, aka “Patron Saint of America”, kennismaakt met de alien lord Zinyak en hoe deze eerste een alien invasie van het Witte Huis op zijn Saint Rows-manier afhandelt; de head-shot en nut-shots wisselen elkaar af met stomps. En alsof die ontmoeting nog niet wereldschokkend genoeg is, worden ook nog eens nieuwe wapens als de Blackhole Launcher, knappe moves als “Death from Above” en een volledig nieuwe ervaring van  Professor Genki zelve (genaamd Mind Over Murder) geïntroduceerd.

Het is helaas nog tot 23 augustus wachten voordat je je tanden hierop kan stukbijten.

No more articles