Deep Silver kondigt vandaag de komst aan van Saints Row IV, de volgende aflevering in de Saints Row franchise.

In deze open – wereld editie van Saints Row zet Volition het verhaal verder van de Third Street Saints, die als leiders van de vrije wereld hun maximale status bereikt hebben. In Saints Row IV is de leider van de Saints verkozen tot President van de Verenigde Staten, en dat is nog maar het begin. Een alieninvasie met catastrofale gevolgen zorgt voor een nieuwe wending in het geschifte Saints – universum, en de Saints worden getransporteerd naar een bizarre simulatie van Steelport. Vecht jezelf met enorme superkrachten naar de vrijheid, en verlos je zo uit de greep van Zinyak, het hoofd van de aliens. Probeer te ontsnappen uit deze simulatie die de Saints gevangen heeft gezet, en ren voor je leven!

In Saints Row IV kunnen spelers gebruikmaken van het uitgebreide wapenarsenaal van de aliens, waardoor iedere Saint omgetoverd wordt tot de ultieme vechtmachine. Gebruik deze buitenaardse superkrachten om je helemaal naar de top te vechten. Nog meer actie, verbeterde aanpassingen, en het feit dat je dankzij de nieuwe superkrachten over gebouwen kunt springen, de snelste sportwagen makkelijk in de spurt kunt kloppen, of vijanden de lucht in kunt katapulteren, maken van deze Saints Row de geschiftste episode tot nu toe?

Saints Row IV, ontwikkeld door Volition, zal vanaf 23 augustus 2013 beschikbaar zijn op de current – gen consoles en PC.

No more articles