De dag waar burgemeesters al heel lang naar hebben uitgekeken is eindelijk aangebroken, want EA kondigt vandaag aan dat de SimCity bèta plaatsvindt van 25 tot 28 januari!

Degenen die zich al hebben aangemeld voor de bèta worden al in aanmerking genomen voor de selectie, maar er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor late deelnemers. Enthousiaste fans die een voorproefje willen van SimCity kunnen zich nog aanmelden op www.simcity.com/beta tot 20 januari om 22.00 uur.

Aldus Lucy Bradshaw, Senior Vice President en General Manager van EA’s Maxis-label:

Het is altijd een spannend moment als we een game die nog in ontwikkeling is, kunnen delen met de grootste fans nog voordat hij in de winkels ligt. Door deze bèta kunnen we de online diensten voor SimCity verbeteren zodat de game soepel verloopt en gebruiksvriendelijk is als hij op de markt komt. Ik wil iedereen bedanken die zich heeft opgegeven. We zijn blij dat we een van onze meest geliefde franchises kunnen delen met de fans.

De fans krijgen de kans om een uur lang de game te testen en feedback te geven waardoor we nog even de puntjes op de i kunnen zetten. De online diensten voor SimCity bestaan uit het geven van updates die de game verder ontwikkelen, zodat er een dynamisch platform ontstaat dat zich in de loop van de tijd uitbreidt.

SimCity-NightimeSkyline

No more articles