Vanaf vandaag is het mogelijk om WildStar, de MMORPG van NCSOFT en Carbine Studio’s, te pre – orderen. WildStar laat spelers kennismaken met prachtige animaties, een robuust en secuur housing systeem, en snelle actie die de capaciteiten van de speler echt op de proef stelt. Het humoristisch aspect van de game wordt gecombineerd met een mysterieuze ondertoon, die suggereert dat er op de planeet Nexus meer aan de hand is dan het oog kan waarnemen. Het innovatie Path System beloont spelers voor hun individuele speelstijl en geeft hen de vrijheid om de game te ervaren zoals zij dat willen, terwijl ze de wereld van WildStar in al hun glorie ontdekken.

Spelers die de game pre – orderen krijgen toegang tot verschillende gesloten en open beta events, en ontvangen een heleboel exclusieve in – game items en voordelen zoals:

  • Toegang tot de game op 31 mei, drie dagen voor de officiële launch
  • Een exclusief Rocket House
  • Mini-ship decoratie, die spelers extra rest experience points bezorgt
  • Een 10 – slot opslagtas, die de character inventory verhoogt
  • De kans om personage en guild names te reserveren, voor lancering van de game

Twee versies van de game zijn beschikbaar voor pre-order: Standard en Deluxe. De Deluxe – versie zal digitaal en in de winkel beschikbaar zijn als limited edition collectable Steelbook. Voor meer informatie kunt u terecht op de officiële Wildstar website.

WildStar zal officieel beschikbaar zijn op dinsdag 3 juni 2014.

No more articles