Wees getuige van de terugkeer van Saurons leger naar Mordor, de aanval op de Black Gate en de oorsprong van Talions zoektocht naar wraak in de officiële Middle-earth: Shadow of Mordor Story Trailer – Banished from Death. Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions bevestigen vandaag dat de releasedatum van Middle-earth: Shadow of Mordor op 7 oktober 2014 is vastgelegd en onthullen bovendien de packshot en het pre-order bonus pakket.

Pre-order bonus informatie

Fans die Middle-earth: Shadow of Mordor pre-orderen, ontvangen The Dark Ranger exclusive bonus pack. Dit pakket is verkrijgbaar via alle deelnemende winkels en bevat exclusieve content en uitdagingen, zoals:

  • Dark Ranger Character Skin
    • Begin je eigen zoektocht naar wraak met de nieuwe Dark Ranger character skin die Talion’s duistere zijde belichaamt.
  • “Test of Power” Challenge Mode
    • Neem het op tegen Saurons Captains, versla ze om krachtige Runes te verdienen en neem zo een voorsprong in de game.
  • Access to Leaderboards
    • Test je snelheid, vaardigheid en strategie en meet jezelf tegen je vrienden op de leaderboards

Middle-earth: Shadow of Mordor brengt een dynamische game omgeving waar de speler een persoonlijk plan voor wraak maakt, terwijl ze Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht van Saurons terugkeer naar Mordor, wanneer zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten.

Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze ‘Spirit of Vengeance’. Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand. Middle-earth: Shadow of Mordor is beschikbaar op 7 oktober 2014 voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC.

No more articles