Eerder vandaag is er een teaser trailer van Bioware verspreid die bij vele mensen vragen stelt. De hoofdvraag was natuurlijk over welke game het zou gaan. Niemand bleek het antwoord te hebben, totdat iemand op een foutje van EA kwam..

Laten we beginnen van bij het begin. Vandaag is Bioware met een teaser trailer naar buiten gekomen voor een, tot dan toe, onbekende game. De trailer werd massaal bekeken en gedeeld op sociale media in de hoop een sprankeltje nieuws te vinden over welke game het nu precies gaat. Want met de trailer zelf ben je niks wijzer geworden, kijk zelf maar even mee.

Zoals jullie weten heeft elke Youtube-video een thumbnail. Dat is die afbeelding die je ziet voordat je een filmpje bekijkt en aanklikt. Nu heeft Tom van UltimatePS3.fr op Twitter een bericht gepost die de thumbnail uit de doeken doet. Als je hem opent in een tabblad apart dan kun je zien dat de titel ‘Shadow Realms_Teaser_Video‘ is, en hiermee weten we direct over welke game het gaat.

Hierdoor kan deze game direct gelinkt worden met de teaser trailer, alsook door de trademark die EA heeft aangevraagd voor Shadow Realm in maart. En met Gamescom die voor de deur staat kan dit echt geen toeval zijn. Bioware is er voor bekend om een nieuwe game aan te kondigen op Gamescom zoals ze al deden met Mass Effect 3 op PS3. Tijd heeft raad en wij houden jullie met alle plezier op de hoogte!

 

No more articles