PC gamers! Haal je beste fighting skills maar boven, want de indie fighting game Skullgirls gaat zich een weg banen naar de PC!

Vandaag is de game verschenen voor de PlayStation 3, maar gelijk met deze release maakte de ontwikkelaar bekend dat de game later dit jaar nog zal verschijnen voor PC. De Skullgirls PC versie zal naast meegeleverde updates ook in-game movelists, extra tutorials, retuned singleplayer AI, uitgebreide leaderboards, in-game name display voor online wedstrijden, en extra multi-player regio’s bevatten. Deze updates, samen met platform-specifieke fixes, zullen gratis beschikbaar gesteld worden.

Aldus Jason Donnell, president en COO bij Autumn Games:
[blockquote]Sinds de dag dat we Skullgirls hadden aangekondigd, hebben veel gamers gevraagd voor een PC versie. Met de console versies onlangs gelanceerd is Reverge Labs de focus aan het leggen op het updaten van de game en de game over te zetten naar de PC. We zijn blij met de zeer positieve ontvangst van het spel en de grote steun en feedback die we van de community krijgen om op een aantal manieren het spel nog beter te maken. We zijn verheugd om te werken op het beantwoorden van deze verzoeken.[/blockquote]

De PC versie van Skullgirls zal als download beschikbaar zijn via Steam, GameFly, GamersGate, GameStop PC Downloads en OriginTM. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar we houden de vechtersbaasjes op de hoogte!

No more articles