Bethesda heeft ons vandag laten weten dat er Xbox 360 Kinect-ondersteuning op komst is voor The Elder Scrolls V: Skyrim. Deze maand beschikbaar als gratis update, zal Skyrim Kinect meer dan 200 Voice Commands bevatten.

Deze update zal een nieuwe dimensie toevoegen aan de gameplay van Skyrim. De Kinect-integratie voor Xbox 360 bevat Voice Commands die de hele game door bruikbaar zijn, zoals Dragon Shouts, Hotkey Equipping, Follower Commands en alle Menus (Items, Magic, Map, Barter, Container, Favorites en Skills). Met Voice Commands kun je ook snel savegames laden en toegang krijgen tot menus en inventories. Kinect voor Xbox 360 ondersteunt ook nieuwe functies zoals speciale map functies, bijkomende hotkey opties en de mogelijkheid om in je inventory, items te sorteren op naam, gewicht en waarde. Een volledige lijst van Voice Commands wordt de komende weken vrijgegeven.

Skyrim Kinect voor Xbox 360 Support is de nieuwste gratis update die Bethesda Game Studios heeft toegevoegd om Skyrim verder te verbeteren, en er volgen er nog. Daarnaast is Bethesda Game Studios volop aan de slag om een eerste set game add-ons te creëren die exclusief beschikbaar zullen zijn voor de Xbox 360. Deze additionele content zal nieuwe quests, locaties, features en veel meer toevoegen aan de wereld van Skyrim. Blijf het volgen, we hopen snel meer details vrij te kunnen geven.

No more articles