Fans gaan er dit kwartaal nog duchtig kunnen op los knokken.

Square Enix brengt de eerste drie maanden van dit jaar nog liefst vijf DLC packs uit voor hun Sleeping Dogs franchise. Van de vijf is er reeds één verschenen op 29 januari, namelijk The Movie Master pack. Deze laatste bracht enkel nieuwe outfits met zich mee. Twee van de overige vier brengen echter degelijke content mee, zoals nieuwe missies en add-on content. Bij Square Enix hebben ze dus nog twee maanden tijd voor deze laatste vier uitbreidingen, maar vermoedelijk zullen ze het meeste werk reeds afgerond hebben. Bekijk alvast even het lijstje met een korte beschrijving van elke uitbreiding.

Year of the Snake

Deze pikt de draad op na het hoofdverhaal waarbij Wei Shen de ranken van de Hong Kong politie terug vervoegd om het op te nemen tegen een cult bende. Wei Shen is voorzien van traangas pistolen, elektro-schok wapens, nieuwe abilities en outfits, terwijl hij de bende een halt tracht toe te roepen.

Movie Masters Pack

Deze uitbreiding is reeds beschikbaar en bevat drie nieuwe outfits die je tijdens gevechten van de nodige voordelen voorzien, zoals bepantsering.

Wheels of Fury

Hier krijg je een soort superauto ter beschikking om de welige drugshandel in Hong Kong onder controle te krijgen. Voorzien van nieuwe missies, upgrades en add-ons kun je met je nieuwe prototype DZS-90 bolide zowel missies afwerken als er in de open wereld mee rondscheuren.

Law Enforcer Pack

Dit pack stelt vooral politie-uitrusting ter beschikking, waaronder vijf politiewagens, twee politie uniformen, een nieuw wapen en andere politie uitrusting.

Monkey King Pack

Dit is er ééntje gemaakt op grote vraag van de fans. Spelers kunnen de vorm aannemen van de mythische Sun Wukong en krijgen zo een krachtige staf ter beschikking in gevechten, alsook een specifiek wapen en voertuig.

No more articles