Vanaf vandaag is de Year of The Snake add-on DLC pack verkrijgbaar. Hiermee wordt het verhaal van undercover politiedrama Sleeping Dogs van Square Enix en United Front Games uitgebreid met een reeks gloednieuwe, actievolle politiemissies die plaatsvinden direct na het einde van de game.

In Year of the Snake zien we het vervolg van Wei Shens verhaal waarin hij terugkeert bij de politie van Hong Kong en terechtkomt in een chaotische situatie. Een wrede dag-des-oordeels sekte genaamd Cult of the Snake maakt furore in de achterbuurten van Hong Kong. Ze zijn vastbesloten de straten van Hong Kong te zuiveren van al het kwaad, en gaan niets of niemand uit de weg in hun moorddadige weg naar de verlossing.

Wei voert een race tegen de klok om de sekteleden voor het gerecht te brengen voordat om middernacht de Dag des Oordeels aanbreekt. Met een arsenaal aan wapens, waaronder een traangasgranaatwerper en een stroomstootwapen, nieuwe outfits en vaardigheden wil Wei zijn eer bij de HKPD terugverdienen door het plan van de sekte om de inwoners van Hong Kong te bombarderen, terroriseren en te onderwerpen te dwarsbomen.

Door middel van diverse missies en optionele activiteiten zal Wei de leider van de Cult of the Snake moeten vinden en hem persoonlijk laten zien dat de wereld niet zal vergaan voor hem en zijn volgers. Year of the Snakes bevat vier Achievements/Trophies en is verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en Windows PC voor 560MSP of € 5.49.

GameSnackBE-Sleeping-Dogs-Featured-01

No more articles