Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) heeft aangekondigd dat Sly Cooper: Thieves in Time, het nieuwe actie-avontuur met meesterdief Sly Cooper, verkrijgbaar zal zijn op PlayStation 3 en PlayStation Vita, voor het eerst in de geschiedenis van de Sly Cooper-reeks.

Sly Cooper: Thieves in Time wordt ontwikkeld door Sanzaru Games, het team achter The Sly Collection voor PS3. Ook deze nieuwe game maakt gebruik van Cross-Save tussen PS Vita en PS3. Dankzij opslaan via de ‘cloud’ is er geen overgang tussen thuis en onderweg gamen en speel je in een handomdraai verder waar je op het andere systeem was gebleven.
Bovendien maakt de game volledig gebruik van de gyroscopische functies van PS Vita, waardoor je dit betoverende avontuur beleeft door het systeem te kantelen en als stuur te gebruiken. De dubbele analoge joysticks voegen nog meer diepte toe aan de ervaring, zodat ook onderweg alle besturingsopties aanwezig zijn.

Sly Cooper: Thieves in Time is het nieuwste deel uit de bekroonde franchise waarin Sly, een geniepige wasbeer die afstamt van meester dieven, een nieuw ondeugend avontuur beleeft met zijn loyale vrienden Murray en Bentley. Je onderneemt een reis door de tijd over de hele wereld, vol uitdagende puzzels en gesluip waarin alles draait om een gigantische klus van de Cooper bende.

De actie begint wanneer er pagina’s verdwijnen uit de Thievious Raccoonus, het kostbare boek waarin alle trucjes van Coopers clan staan. Sly en de bende moeten terug in de tijd reizen om zijn voorouders te redden en de geheimen van de familie Cooper te beschermen.
Je kunt met meerdere personages spelen die allemaal een unieke stijl en humor hebben. Er zijn zeven fantasierijke werelden om te verkennen vol uitdagende en betoverende missies.

No more articles