CI Games kondigt vandaag aan dat hun komende game Sniper: Ghost Warrior 2 afgewerkt is en dus officieel een gouden status heeft bereikt.

Sniper: Ghost Warrior 2 is de enige multi-platform first-person shooter, exclusief gericht op de ultieme sluipschutter ervaring. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van de CryENGINE3 biedt de game grafisch verbazingwekkende omgevingen, meer verschillende sniper uitdagingen, een nieuw AI-systeem en de “one shot; one kill” precisie, waarmee het origineel een wereldwijde hit werd. De verschillende levels bieden een ongekend realistische weergave op het gebied van wapens, ballistiek en omgevingsfactoren en Sniper: Ghost Warrior 2 biedt fans van snipen een complete ervaring.

Marek Tyminsi, CEO of CI Games:

Sinds de release zijn van de eerste Sniper: Ghost Warrior meer dan 3 miljoen exemplaren op verschillende platformen verkocht. Ghost Warrior 2 zal voor alle fans van de eerste game nog een grotere spelervaring bieden, die nog meer inzoomt op de spannende wereld van deze elite militairen.

Sniper: Ghost Warrior 2 zal in Europa beschikbaar zijn op 15 maart voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

No more articles