CI Games kondigt vandaag de DLC Siberian Strike aan voor Sniper: Ghost Warrior 2. De DLC zal volgende week, op woensdag 27 maart, beschikbaar zijn op Xbox LIVE  Arcade voor 800MP, op PlayStation Network voor € 9,99 en op Steam voor € 9,99.

De DLC vindt plaats in een desolate, geïsoleerde Siberische locatie, en biedt een meer open wereld om missies op te lossen. De spelers zullen niet geleid worden, de enige manier waarop ze hun weg doorheen de nieuwe locatie kunnen vinden is door de kaart te gebruiken.

In de verlaten Siberische stad Birsovik heeft de Russische regering een ultrageheime militaire installatie geplaatst. Volgens Amerikaanse bronnen zou de plek gebruikt worden voor de opslag van massavernietigingswapens. CIA – agent M. Diaz gaat undercover als laborant, om zo de waarheid te ontdekken. Wanneer hij echter stopt met rapporteren, wordt er snel een team samengesteld om hem te gaan zoeken.

De speler kruipt in de huid van Cole “Sandman” Anderson, een special ops sniper veteraan, die nu in dienst is bij Task 121 – een groep samengesteld om de op macht én massavernietigingswapens beluste krijgsheren in de Pacific te counteren. Anderson krijgt de opdracht om het GPS – signaal van Diaz op te pikken, en de situatie ter plekke te gaan inspecteren.

No more articles