Destiny is nog maar een aantal weken beschikbaar en toch wagen zich al een hoop spelers nu al aan de moeilijkste uitdaging. Maar dat verloopt niet altijd even belonend..

De moeilijkste uitdaging van Destiny is zonder twijfel de raid ‘Vault of Glass’, die onlangs zijn poort heeft geopend voor alle spelers die denken dat ze deze uitdaging aankunnen. Sommige spelers die ze geprobeerd hebben en succesvol de uitdaging hebben voltooid, rapporteren dat ze geen loot hebben ontvangen.

Ondanks het feit dat ze de achievements hebben die bewijzen dat ze de raid hebben voltooid, ontvingen ze geen loot op het einde van hun missie. En dit tot groot ongenoegen van de getroffen spelers. Je kan hun probleem uitgebreid lezen op de Bungie forums.

Op het moment van schrijven heeft Bungie zelf nog niet gereageerd op dit raar fenomeen. Als we jullie een goede raad mogen geven zouden jullie nog beter even wachten tot het probleem van de baan is voordat je misschien gefrustreerd je Destiny-disc in de vuilbak gooit. Hopelijk komen ze snel met een oplossing.

No more articles