Sony Entertainment Network International en Sony Computer Entertainment Europe hebben deze week een nieuwe online winkel geïntroduceerd. De store maakt het voor PS3, PS Vita en pc-gebruikers mogelijk om op een gemakkelijke manier nieuwe games, video’s en meer te ontdekken en aan te schaffen via desktop webbrowsers.

De nieuwe online winkel, nu beschikbaar in 15 Europese landen en Australië en Nieuw-Zeeland, biedt gebruikers rijke productpagina’s met eenvoudige zoekfuncties voor de geïntegreerde catalogus van miljoenen stukken game-gerelateerde content, met o.a. downloadbare games, add-ons, thema’s en films en tv-shows.

De lancering van de online winkel volgt op het recente herdesign van de PlayStation Store voor de PS3 en is onderdeel van een continu proces van de PS Store ontwikkeling. Zowel de PS Store als de online winkel zullen verder worden bijgewerkt met nieuwe functies, die de bruikbaarheid en gemak voor het vinden, kopen en toegang tot inhoud verbeteren. Zo kunnen gebruikers van de nieuwe online winkel uitkijken naar de toevoeging van geavanceerde aanbeveling functionaliteit en automatisch remote downloads van gekochte inhoud, evenals de mobiele telefoon en tablet browsen in de nabije toekomst.

Met een ongekende hoeveelheid content die nu beschikbaar is in de PS Store, biedt de online winkel een handige, visueel aantrekkelijke en makkelijk te gebruiken bestemming voor gebruikers om toegang te krijgen tot games, video’s en nog veel meer. Voor PlayStation gebruikers: de inhoud die je koopt via de nieuwe online winkel op je PC wordt automatisch toegevoegd aan je downloadlijst binnen de PS Store op je PS3. Hierdoor kunnen gebruikers rechtstreeks hun aangekochte content downloaden op hun PS3 of PS Vita. Ook is het mogelijk om op jouw Windows-PC video’s te bekijken die gekocht zijn via de online winkel.

De nieuwe online winkel is vanaf vandaag bruikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Spanje, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Zweden, Nederland, Rusland, Duitsland, Luxemburg, België, Zwitserland, Denemarken en Finland, en zijn toegankelijk via https://store.sonyentertainmentnetwork.com/.

No more articles