Als je nog geen pre-order hebt geplaatst op de aankomende Vita game Gravity Rush, dan is nu het moment om dit te doen!

Sony heeft vandaag namelijk bekend gemaakt dat men een pre-order DLC voor Gravity Rush voorziet. Het betreft hier de Military Mission DLC Pack, die onmiddellijk vanaf de release beschikbaar is.

Dankzij deze DLC unlocken spelers een uniek militair kostuum voor Kat en kan men kennismaken met nieuwe characters in twee toegevoegde side missions. Combineer dit met nieuwe content en twee nieuwe Challenge Missions, dan is deze pre-order DLC compleet!

Extra Mission One – “Game Rules”
Vervolledig Episode 17 van het hoofdverhaal om toegang te krijgen tot de nieuwe “Game Rules” side mission. Kat wordt door commandant Yuri gevraagd om te trainen als een militaire officier. Terwijl ze traint met haar rivaal, Seawasp, komt een bericht binnen om te zeggen dat de Nevy verschenen zijn. Wanneer je deze missie tot een goed einde brengt, unlock je Kat’s militaire outfit!

Extra Mission Two – “Visionary Courage”
Wanneer je de “Game Rules” side mission hebt voltooid, krijgt de spelers toegang tot de “Visionary Courage” side mission. D’nerica heeft de opdracht gegeven om een enorme hoeveelheid nevies te vangen. Onderweg gebeurt er een ramp, en temidden van de chaos die volgt, moet Kat beslissen wat belangrijker is: haar missie of haar vrienden.

Challenge Missions
Vervolledig Episode 8 en Episode 11 van het hoofdverhaal en de speler zal in staat zijn om de “Factory Energy Gate Race 2” en “Slide Race in another dimension” challenge missies respectievelijk te openen.

Gravity Rush verschijnt op 13 juni dit jaar voor de PS Vita en zal zowel als download in de PlayStation Store als op Game Card verkrijgbaar zijn. Vergeet dus niet om je exemplaar te pre-orderen als je wilt genieten van deze pre-order DLC!

No more articles