In de Tearaway Unfolded PS4 game speelt de papieren koerier Atoi de hoofdrol met een enveloppe als hoofd. Daarin zit een geheime boodschap die je enkel kan achterhalen als je de boodschapper door een reeks spannende levels en mini-puzzels weet te loodsen.

De game werd ontwikkeld door Media Molecule, de makers van de bekende platformgame LittleBigPlanet. Tearaway heeft meerdere awards gewonnen op de BAFTA Video Game Awards van 2014, waaronder “Best Family Game”, “Best Mobile & Handheld” en “Best Artistic Achievement”. Door de release op PS4, verbreedt de doelgroep van de console en worden ook kinderen en families aangesproken.
Gameplay

Deel je avonturen met de wereld

Tearaway Unfolded en PS4 bieden je de kans om al je creaties te delen met de wereld. Door de in-game camera mode en “Photo Sharing” is het makkelijker dan ooit om je foto’s te uploaden, bewerken en te delen met de Share-button!

Companion app

De companion app van Tearaway Unfolded is speciaal ontworpen voor een tweede speler. Zo kunnen zij de wereld waarin de speler zich bevindt veranderen met o.a. nieuwe creaties, het aanpassen van de karakters en eigen foto’s de Tearaway wereld insturen.

No more articles