Goed nieuws voor diegenen die vol ongeduld zitten te wachten totdat Lightning Returns: Final Fantasy XIII beschikbaar komt. Er is een bespeelbare demo !

Vanaf vandaag is via de XBL Marketplace en PS Store een bespeelbare demo beschikbaar voor deze langverwachte game. Je speelt als Lightning die haar oude vriend Snow zoekt in de stad Yusnaan. Jij vecht je doorheen de chaos om hem te bereiken en zo maak je je ondertussen vertrouwd met het nieuwe gevechtssysteem. Want deze keer zijn er real-time elementen op zowel het veld als in het gevechtssysteem toegevoegd en dat maakt dat je ongelooflijk veel manieren krijgt om Lightning aan jouw smaak aan te passen.

Eens aan het vechten zal je merken dat het systeem van het traditionale paradigma shift party systeem naar een meer strategisch Schema overgaat. Elk Schema heeft zijn eigen ATB meter dat je toelaat om commando’s toe te wijzen aan overeenkomstige knoppen. Bij het overschakelen naar een ander Schema, schakelen je aanvallen ook over op andere commando’s.

De demo toont ook de “Outerworld” een manier om als speler via sociale netwerken zoals FB en Twitter o.a. jouw scores te tonen.  Versla je de Zaltys boss op het einde van de demo en je post jouw score via Outerworld, dan speel je de Siegfried Garb vrij in de definitieve game.

No more articles