Titanfall 2 haalt niet de verkoopcijfers waar Respawn Entertainment en Electronic Arts op hoopten. Dat is allang geen publiek geheim meer. Titanfall 1 verkocht ondanks dat dit een Xbox One exclusive was, meer exemplaren dan de multi-platform sequel op alle systemen samen.

Aan de game zal het nochtans niet liggen, want Titanfall 2 werd unaniem positief onthaalt in de pers. Ook wij zijn erg te vinden voor dit pilot-vs-mech fragfestijn, lees onze review er maar op na. Neen, de tegenvallende verkoop is niet de fout van het spel zelf, maar van de maatpakken bij EA die compleet geen voeling hebben met hun producten of hun klanten.

Maar gelukkig lijken ze dat nu eindelijk in te zien. Daarom zetten ze het komende weekend van 2 december (vandaag!) tot en met 4 december Titanfall 2 nog eens in de kijker door middel van een free multiplayer trail weekend en dit op alle platformen (PS4, Xbox One en PC via Origin). Hierbij zal alles van de multiplayer te ontdekken zijn! Alle maps, unlocks, wapens en mechs. Bovendien krijgen we ook de eerste DLC “Angel’s City Most Wanted” op 3 december. Deze downloadbare content is voor iedereen gratis (de game heeft namelijk geen seasonpass) en voegt ieders favoriete map van Titanfall 1 toe aan de maprotatie!

GameSnack zal alvast van de partij zijn om jullie van die wallrun af te snipen en wij hopen dat dankzij dit weekend TF2 een welverdiende boost in de playerbase krijgt!

See you on the battlefield, pilot!

No more articles