De gemeenschap van Star Trek Online krijgt speciale quests voorgeschoteld ter ere van het derde levensjaar van deze MMORPG.

De feestelijkheden nemen een aanvang vanaf 31/01 tot en met 14/02 en iedere dag kan je je aanmelden bij Q in het Earth Spacedock of bij Qo’noS.

Level 6 Federatie Luitenants melden zich bij Engineer Kani om een rare tijdelijke anomalie in de Azure Nevel te onderzoeken en ontvangen mogelijks een Support Cruiser Starship – Ambassador Class (Tier 3) en Support Cruiser Retrofit Starship – Ambassador Class (Tier 5). Deze tweede beloning is exclusief voor deze missie en beschikbaar voor hen die de Rear Admiral rank bereiken.

Klingon, level 22 KDF Commanders spreken Engineer Tum’Era op Qo’noS aan en kunnen op een gelijkaardige missie vertrekken. Hun beloning is een Battlecruiser Starship – Kamarag Class (Tier 3) en Battlecruiser Retrofit Starship – Kamarag Class (Tier 5). Deze tweede beloning is ook exclusief voor deze missie en beschikbaar voor hen die de Brigadier General rank bereiken.

Een feest op maat van Trekkies en wie wil meefeesten, surft naar Star Trek Online.

No more articles