Deze single-player proloog vormt een voorproefje van de MMO versie van StarCraft Universe.

Het project voor deze MMO werd reeds in 2011 opgestart toen Blizzard een groep toegewijde modders de opdracht gaf voor deze StarCraft Universe. De proloog is nu beschikbaar op Battle.net onder de naam Chronicles of Fate. De eigenlijke mod zal een multiplayer modus aanbieden in de stijl van World of Warcraft en ondersteuning bieden voor vijf tot tien spelers.

De mod is dus niet zo grootschalig in termen van MMO games, maar probeert een World of Warcraft gevoel te creëren in het StarCraft universum. Voorwaarde is wel dat je StarCraft moet geïnstalleerd hebben om de mod te kunnen spelen. Dit geldt ook voor de proloog die nu beschikbaar is. Voor de ontwikkeling van de mod wordt beroep gedaan op enkele bekende namen uit de gamewereld. Zo werd de stem gebruikt van Michael Gough die ook stem gaf aan Deckard Cain uit Diablo en werd de muziek verzorgd door David Orr. Die laatste was ook de componist van Castle Crashers.

Liefhebbers van een RTS game in een World of Warcraft jasje zijn bij deze aan het juiste adres. Zeker als je al fan bent van StarCraft en Blizzard.

No more articles