Voor degenen die niet aan het genieten zijn van de Starhawk bèta, is Sony zo vriendelijk geweest om de voertuigen in een nieuwe trailer tentoon te stellen.

Het eerste voertuig dat wordt getoond, is de Slidewinder JetBike. In principe is dit een quick strike hover bike die erg snel is, wat hem geschikt gemaakt voor allerlei (gekke) sprongen en ook plezierig is om mee te rijden.

Vervolgens wordt er de Razorback getoond, die vergelijkbaar is met een buggy voertuig. Deze vehicle is een stevig 4×4, die max. drie spelers kan vervoeren en een geweer op zijn rug heeft gemonteerd. Een ideaal voertuig voor het snel uitschakelen van Outcast vijanden!

Het derde voertuig dat we te zien krijgen, is de Ox Heavy Tank. Zoals uit de naam is af te leiden, betreft het een tank dat perfect geschikt is voor het bombarderen van de vijandelijk basis. Tanks zijn over het algemeen niet van de snelste, maar de Ox Heavy Tank is wel zeer krachtig en makkelijk wendbaar. Daarnaast kan het twee spelers vervoeren.

Als laatste raast de Hawk voorbij. Dit is een transformerende mech die in een mum van tijd in een vliegende jet kan veranderen. Een zalig speeltje voor massale en indrukwekkende luchtgevechten!

No more articles