Starhawk is een razendsnelle third-person shooter die zich afspeelt in een chaotisch heelal met twee partijen: een kolonie van mensen ‘de Rifters’ en tot psychotische monsters gemuteerde wezens ‘de Outcast’.

Jij gaat non-stop de strijd aan in solo, co-op of multiplayergevechten. De ontwikkelaar Lightbox Interactive/Santa Monica leverde eerder al een topper af met Warhawk en gaat nu nog een stap verder. Dankzij het innovatieve Build & Battle-systeem in Starhawk kunnen spelers het slagveld in real-time aanpassen, wat een ongekende kick geeft en het hart van de gameplay vormt.

Het Starhawk-heelal ligt in de verre toekomst waar de Rifters en de Outcast het tegen elkaar opnemen om de Rift Energy, een gevaarlijke maar kostbare bron, te bemachtigen. Je kruipt in de huid van Emmett Graves, een ingehuurde crimineel die door de samenleving is verstoten nadat hij werd blootgesteld aan Rift Energy, waarbij hij gedeeltelijk gemuteerd werd, maar nog wel menselijk bleef. Door de real-time aanpassingen verander je het dynamische slagveld in je voordeel. Met slechts één druk op de knop kan je uitrustingen, gebouwen, voertuigen en versterkingen laten aanrukken. Je kan met z’n tweeën in split-screen gamen of met drie samen in de co-op mode. In de online multiplayer mode kunnen tot 32 spelers de strijd aangaan op de grond en in de lucht.

[toggle_box title=”Belangrijke kenmerken” width=”Width of toggle box”]

  1. Vecht als killer Emmett Graves tegen een bende genadeloze vijanden op de grond, in voertuigen en in de lucht;
  2. Beleef spannende online multiplayerspeltypen voor 32 spelers, vecht samen met een vriend in het offline speltype op een gedeeld scherm, of bundel je krachten met maximaal drie andere spelers via PlayStation Network in de co-op mode;
  3. Verander het slagveld in je voordeel met het nieuwe Build and Battle-systeem, waarmee je uitrustingen, voertuigen en versterkingen uit voorraadschepen kunt laten droppen die in een baan om de planeet cirkelen.[/toggle_box]

[toggle_box title=”Eigenschappen” width=”Width of toggle box”]

  • Platform: PlayStation 3
  • Release: 9 mei 2012
  • Ontwikkelaar: Lightbox Interactive/Santa Monica
  • Genre: Third Person Action/Shooter
  • Prijs: 59,99 euro
  • Leeftijd: 16+
  • Aantal spelers: 1-2 (Offline) 2-32 (Co-op, Online)[/toggle_box]
No more articles