In de laatste DLC van The Elder Scrolls V: Skyrim vertrek je naar het kusteiland Solstheim om er de eerste Dragonborn te bestrijden.

Deze DLC was al eerder op Xbox te verkrijgen, maar nu kunnen PC-spelers via Steam ook van de volgende features genieten:

  • Verken de wereld buiten Skyrim: je verlaat deze provincie van het Tamrielrijk om naar Solstheim te gaan. Daar ontmoet je de Dark Elven van Raven Rock en de oorspronkelijke Skaal, terwijl je ondertussen het mysterie van Dragonborn’s terugkeer ontrafelt.
  • Wordt dé Ultieme Dragonborn: wapen je met de kracht van de Voice als je je moet verweren tegen de eerste Dragonborn. Hanteer nieuwe shouts en spells (o.a. Dragon Aspect laat je toe om de innerlijke kracht van een draak op te roepen om zo kolossale slagen uit te delen én je andere krachten te ondersteunen).
  • Nieuwe krachten: ontdek duistere machten als je in een nieuw Daedricrijk reist. Verzamel boeken van verboden kennis en kies nieuwe paden voor je skills en abilities.
  • Nieuwe schepsels, wapens, kerkers, …: kleed je in Bonemold en chitin harnassen, draag Stalhrim wapens bij je ontdekkingstochten door ontelbare kerkers. Bestrijd ongelooflijke tegenstanders zoals Ash Spawn, Rieklings en nog vele anderen.

PS3 spelers moeten nog even wachten om alle drie de DLC’s te verkrijgen, maar eens in Solstheim ben je dat lange wachten zo vergeten.

No more articles