Vandaag heeft Steam hun revolutionaire Big Picture modus officieel gelanceerd! En dit gaat natuurlijk gepaard met enkele fikse kortingen!

Dankzij de Big Picture modus is het mogelijk om Steam op je tv te gebruiken met een controller in je handen, met je poep op de zetel om zo te kunnen genieten van jouw favoriete Steam-games. Natuurlijk heb je ook nog steeds de mogelijkheid om te opteren voor toetsenbord en muis, als je dit liever verkiest. Verder is het mogelijk om door de first-person-browser op het internet te surfen door gebruik te maken van een richtmerknavigatie en tabbladen, maar ook worden jouw favorieten opgeslagen in de Steam Cloud.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te chatten! Van zodra je iets wilt typen, komt het nieuwe “Daisywheel” van Steam in beeld. Dit is Steam’s nieuwe typtool, zodat ook controllers met alle eenvoud teksten kunnen schrijven.

Steam zou natuurlijk Steam niet zijn als ze dit niet gepaard laten gaan met enkele heuse kortingen om de lancering van hun Big Picture modus te vieren. Zo heeft Valve maar liefst 30 games van kortingen voorzien die controller-vriendelijk zijn! Hiervoor moet je wel tijdig je slag slaan, want deze lanceringsactie is enkel tot 10 december open!

Go, play and enjoy!

No more articles