Het is de dag van de Zombies in zonnig Californië, nu Deep Silver aankondigt dat de poll over de Dead Island 2 Collector’s Edition items van start is gegaan. Geheel volgens de traditie van community-gekozen Collector’s Editions voor Dead Island Riptide in Noord-Amerika en Saints Row IV wereldwijd, kunnen fans over de gehele wereld via een korte survey zelf kiezen wat zij van het zonnige, in quarantaine gezette Californië willen hebben, waaronder een echte zombie!

Fans kunnen meedoen door een korte survey in te vullen. Stemmen kan tot maandag 14 juli middernacht, dus zorg dat je er op tijd bij bent – zo zou je met jouw stem de eerste motion-captured kat ter wereld in een videogame tot leven kunnen laten komen als een zachte Rick Furry knuffel!

Dead Island 2 zet de verhaallijn van Dead Island en Escape Dead Island voort, een aantal maanden na de gebeurtenissen in Banoi. Het leger van de Verenigde Staten heeft de Golden State onder volledige quarantaine geplaatst, en dat is voor sommigen een droom die in vervulling gaat: de belofte van een nieuw begin. Het bloederige paradijs in afgezet Californië is een speeltuin boordevol actie, vloeiende multiplayer voor maximaal 8 spelers die kunnen samenwerken, tegen elkaar strijden of simpelweg naast elkaar bestaan in een daadwerkelijk sociale, next-gen multiplayer ervaring.

No more articles