De langverwachte droom match-up tussen dé twee toonaangevende vechtgames kun je vanaf 19 oktober zowel thuis als onderweg spelen!

Street Fighter X Tekken voor de PlayStation Vita is een uitdagende vechtgame waar spelers van alle niveaus plezier aan zullen beleven. De Vita-versie van Street Fighter X Tekken zit boordevol content. Met een line-up van maar liefst 55 speelbare karakters en nieuwe, exclusieve features doet hij niet onder voor zijn grote broer.

Speel thuis of onderweg. PlayStation 3 Cross-Play stelt PS Vita-bezitters in staat om wanneer dan ook, waar dan ook, en tegen wie dan ook, te spelen. Neem het lokaal op tegen PS Vita en PS3-bezitters of vecht het online tegen ze uit via 3G of Wi-Fi.

[toggle_box title=”Belangrijkste kenmerken” width=”Width of toggle box”]

55 speelbare karakters
De PlayStation Vita bevat – naast de 38 karakters van de console versie en de 5 exclusieve PlayStation karakters – 12 nieuwe karakters: Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy en Sakura uit het Street Fighter-kamp en Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Christie Monteiro, Jack-X, Lars Alexandersson en Lei Wulong uit de Tekken-reeks.

Cross-Platform Play
Een grote vooruitgang op het gebied van portable gaming. Neem het dankzij Cross-Platform Play op tegen PS3-bezitters. Een PlayStation 3 exemplaar van de game is vereist voor Cross-Platform Play met een PS3.

Multiplayer mayhem
Neem het op tegen andere spelers. Lokaal of online via 3G of Wi-Fi.

Exclusieve features voor de PS Vita:

 • Augmented Reality
  Maak foto’s van je favoriete karakters en plaats ze in real life foto’s.
 • Front en Rear Touch Panels
  Bepaal de grootte en de positie van de extra buttons op de Touch Panels op de voor- en achterkant van de PS Vita en ken bewegingen toe aan de buttons. Maak daarnaast gebruik van het touchscreen om door de menu’s te navigeren.
 • Near
  Pas de outfit van je karakters aan en deel ze met andere Vita-bezitters bij jou in de buurt dankzij de Near functie.
 • KO Monument
  Verzamel trofeeën van de spelers die je hebt verslagen en bouw daarmee je ultieme KO Monument.
 • Ad-Hoc Fight Request
  Daag andere Vita-bezitters die in de buurt zijn automatisch uit en deel replays na afloop van het gevecht.
 • Gallery Mode
  Verzamel geluiden en filmpjes uit de game en speel ze af in de Gallery.

PS Vita en PS3 Data Sharing
Alle aangeschafte Downloadable Content van de PS3-versie kan worden gebruikt op de PS Vita en vice versa. Stuur tevens aangepaste data van de PS Vita naar de PS3 via een data link.

38 alternatieve kostuums
PS Vita-bezitters ontvangen naast de 12 nieuwe karakters tevens alternatieve kostuums voor 38 karakters.

[/toggle_box]

No more articles