Sony Computer Entertainment Europe brengt het nieuwste deel van de populaire serie Twisted Metal naar PlayStation 3.

Ontwikkelaar Santa Monica Studio/Eat Sleep Play, onder andere bekend van de God of War-reeks, brengt je naar de meest krankzinnige arena’s om ten strijde te trekken. De game heeft al een lang en gelukkig huwelijk met de consoles van PlayStation; de vorige delen verschenen al op PlayStation, PlayStation 2 en PSP.

In de game organiseert de mysterieuze Calypso het beruchte Twisted Metal-toernooi. De deelnemers strijden in de meest bizarre voertuigen tegen elkaar tot er uiteindelijk één van hen overblijft die zijn wens in vervulling ziet gaan. Met de komst van Twisted Metal naar de PlayStation®3 kun je online samen het gevecht aangaan met 16 spelers of met 4 vrienden de offline mode op een gedeeld scherm spelen.

Ga met de illustere Sweet Tooth, de skulls, de preachers of de dolls de weg op en stap in één van de twaalf nieuwe voertuigen met ieder unieke wapens. Ga in dit nieuwe deel zelfs de lucht in om vanuit een opgevoerde helikopter alles en iedereen aan diggelen te schieten. Alles is toegestaan voor de overwinning dus maak je klaar en vecht voor de hoofdprijs van het toernooi.

No more articles