Namco Bandai kondigt aan dat Tales Of Symphonia Chronicles HD Bundel nu exclusief verkrijgbaar is in Europa en Australazië voor het PS3.  Ga het avontuur aan in twee role-playing games en ervaar zowel de prachtige verhaallijn van Symphonia in Tales Of Symphonia en de opvolger Tales of Symphonia: Dawn of the New World.

Volg hoofdpersonage Lloyd Irving en zijn vrienden in het avontuur waarbij de groep mana, een noodzakelijke bron van energie voor het overleven van de mensheid, terug in de wereld van Sylvarant probeert te krijgen. Onderweg komen ze het bestaan te weten van de parallelle wereld Tethe’alla, die berust op dezelfde soort energie. Hoe zullen Lloyd en zijn vrienden erin slagen beide werelden te redden? Tales Of Symphonia neemt het gekende real-time gevechtssysteem over van de Tales Of  role-playing games, dat spelers directe controle geeft over de personages in tactische gevechten.

Tales Of Symphonia Chronicles bevat nieuwe features, waaronder Japanse voice-overs, nieuwe 2D-art tijdens speciale Mystic Artes-aanvallen en kostuums voor Tales Of Symphonia, alsook een casino-omgeving in Tales Of Symphonia. De Tales Of Symphonia Chronicles Standard Edition en Collector’s Edition zijn nu verkrijgbaar in Europa en Australazië.

Meer informatie op de Tales Of Symphonia officiële website.

No more articles