Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

25 juni

Company of Heroes 2 (Relic Entertainment – THX, SEGA) voor PC

1941, het begin van het meest bloedige conflict van WO II en jij bent bevelhebber van het Russische Rode Leger dat in de loopgraven ligt om Moedertje Rusland te bevrijden van de Duitse indringers. Jouw tactische genie is het enigste wat de balans in je voordeel kan omslaan en zodoende te triomferen in deze oorlog.

27 juni

Sims 3: Exotisch eiland (The Sims Studio – Electronic Arts) voor PC

In deze uitbreiding komen er monsters, haaienaanvallen onder water en nog veel meer voorbij. Dit nieuwe uitbreidingspakket belooft hilarische en bloedstollende belevenissen, die je Sims nog meer naar het volgende avontuur zullen doen snakken.

Van het verkennen van de eilanden in volledig aanpasbare woonboten tot het bouwen van een vijfsterrenresort, je kan dit samen met je mede-Sims doen en zelfs vriendschap sluiten met een ZeemeerSims.

28 juni

Game & Wario (Intelligent Systems – Nintendo) voor Wii U

Dit is een partygame voor 1 tot 5 spelers die samen slechts één gamepad nodig hebben om te spelen. Schiet pijlen af of vang ze op, zoek verdachten, maak of raad een tekening, doe aan vingersdansen, vang de dief en nog een heel aantal spellen in het knotsgekke Wario-thema.

I love my pets (Neopica – Bigben Interactive) voor N3DS

Wees de manager van een hotel voor katten en honden en verzorg je dieren. Ga met je puppy wandelen in het park, leer hem touwtjespringen, aai hem, speel frisbee met hem, … Borstel je kat, leer haar jagen, train haar voor een obstakelrace, … en laat haar spinnen van plezier! 15 toffe activiteiten die je samen kan doen. Kies uit 16 rassen van katten en honden: dalmatiër, labrador, husky, siamees, cyper, … en speel verstoppertje met je huisdier met de AR-kaart van je N3DS.

Leisure Suit Larry – Reloaded (Replay Games – UIG Entertainment) voor PC

Deze game kwam in de jaren ’80 reeds uit op PC en was toenertijd een groot succes onder de volwassenen. Nu hebben de maker van het origineel en Replay Games de handen in elkaar geslagen om deze game in een fraai modern jasje te steken, met behoud van de grappige one-liners en dubbelzinnige commentaar. Je kan altijd de preview van onze redacteur bekijken mocht je meer willen weten over deze game.

Ride to Hell: Retribution (Eutechnyx – Deep Silver) voor Xbox360, PS3 en PC

Jij kruipt in het personage van eenzame motorrijder, Jake Conway, een man met ofwel een geweer in zijn hand of een meisje op zijn schoot, en regelmatig beide. Hij begint aan een meedogenloos en wraakzuchtig avontuur tegen een wrede motorbende met de naam The Devil’s Hand en is tot de tanden bewapend om zijn wraak te voet en op de motor te voltrekken. De enige wet waar Jake naar luistert, is zijn eigen wet. Sla ongenadig toe, rij snel en geef ze het nakijken.

Time and Eternity (Namco Bandai – NIS America) voor PS3

Neem een huwelijksceremonie die wordt onderbroken doordat de bruidegom wordt omgebracht door een huurmoordenaar, neem een bruid wiens alter ego daardoor bovenkomt en daardoor heen en weer in de tijd kan reizen om de moordenaars van haar aanstaande te bestraffen, en je hebt Time and Eternity. Deze geanimeerde RPG gebruikt zowel 3D models als handgetekende 2D geesten om je mee in het verhaal te brengen.

We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit!

No more articles