Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

Releases 6 augustus

Divinity: Dragon Commander (Larian Studios) voor PC

Larian Studios heeft al meerdere fantasy RPG’s ontwikkeld en uitgegeven en met deze Divinity: Dragon Commander zijn ze dus niet aan hun proefstuk toe. Verwacht een turn-based én real time strategy RPG dat uit verschillende onderdelen bestaat. Word een draak, voer legers aan, bouw fabrieken en verover andere samenlevingen. Jij zorgt ervoor dat je alles ter beschikking hebt om de wereld te veroveren.

Releases 7 augustus

Brother: a tale of two sons (Starbreeze Studios – 505 Games) voor XBLA

Deze prachtige singleplayer verhaalt over de avonturen van 2 broers die op zoek gaan naar het Levenswater voor hun doodzieke vader. Door samen te werken kunnen ze hindernissen overwinnen en puzzels oplossen. De speler bedient elke broer met een aparte joystick en elk heeft ook aparte actieknoppen.

Releases 8 augustus

Spelunky HD (Mossmouth) voor PC

Indiegame Spelunky bestaat al een aantal jaar en hoewel gewaardeerd, is de game niet echt bekend bij het grote publiek. Door een HD-versie van de game te maken, hoopt ontwikkelaar en uitgever Mossmouth deze platformer een boost te geven. Je hebt eigenlijk maar één doel: probeer zoveel mogelijk schatten uit de diepten te halen en daarvoor daal je steeds dieper en dieper af in de duisteris.

GameSnackBE-Spelunky-HD-Screenshots-01

Starlight Interception (Escape Hatch Entertainment) voor PC en PS Vita

Deze game laat jou als jonge gevechtspiloot meevliegen met het sterrenschip USF Independence en stuurt jou naar de beste gevechtsplekken doorheen het sterrenstelsel tijdens Wereldoorlog IV.  In deze first/thirdperson game krijg je de kans om vrijelijk doorheen het heelal te vliegen en vechten. Je vecht aan boord van diverse schepen, op planeten en manen, doet aan ruimteonderzoek en multiplayer hondengevechten.

Releases 9 augustus

Disney Planes (Tose Software – Disney Interactive Studios) voor NDS, N3DS, Wii en Wii U

Beeldt je Cars in en dan hetzelfde, maar met vliegtuigen en je hebt Disney Planes. Dusty, een goedhartig snelheidslievend sproeivliegtuigje en zijn vrienden dagen je uit tot luchtraces, grootse avonturen rond de wereld en verschillende missies.

Tales of Xillia (Namco – Namco Bandia Games) voor PS3

Het koninkrijk Rashugal heeft liggen experimenteren met een krachtige bron en nu is alle mana in de wereld aan het verdwijnen. Student Jude en mysterieuze Milla hebben elk zo hun manier om deze bron te vernietigen en de wereld te redden, zodat mens en geest terug in harmonie kunnen samenleven.

En tot slot komt er ook een Turtle Beach Ear Force Z22 uit op die dag.

We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit !

No more articles