Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week en boys … is dat een hele stapel!

 27 augustus

Castlevania: Lord of Shadow Ultimate Edition (Mercury Steam Entertainment – Konami) voor PC

Deze game is al een oudgediende op Xbox en PlayStation, maar nu krijgen de PC-gamers ook de kans om Gabriel tegen de Lord of Shadow te laten strijden.

Final Fantasy XIV: A realm reborn (Square Enix) voor PS3 en PC

Na de mislukte release van de eerste Final Fantasy XIV hebben de ontwikkelaars goed geluisterd naar de kritiek van de fans en dit resulteert in deze FF XIV: A Realm Reborn. Vijf jaar na de gebeurtenissen in de originele release is de draak Bahamut uit zijn gevangenis ontsnapt en hierdoor is de Zevende Umbral Era ontstaan, waardoor het denkbeeldige land Eorzea zwaar werd beschadigd. Door te tijdreizen krijgt de speler de kans om af te rekenen met diverse bedreigingen.

Flashback (Vector Cell – Ubisoft) voor PC

Terwijl de Xbox-versie vorige week uitkwam, is het nu de beurt aan de PC-gamers voor deze herwerkte jaren ’90 klassieker. Deze versie heeft verbeterde graphics, een uitgebreider verhaal en een nieuw skillsysteem, maar behoudt dezelfde sfeer als het origineel.

Hatsune Miku: Project Diva F (Sega) voor PS3

Deze serie van ritmegames is in Japan zeer populair en Sega probeert in Europa nu ook voet aan grond te zetten met deze karaoke-achtige games. Verwacht veel knoppendrukken, rare figuurtjes die je naar wens kan aankleden en kleurrijke songs.

IHF Handball Challenge 13 (Neutron Games – Bigben Interactive) voor Xbox 360, PS3 en PC

Handbalfans kunnen zichzelf eindelijk op de proef stellen met deze allereerste simulatie met 20 nationale teams en 80 teams uit de meest prestigieuze liga’s : de Ligue Nationale de Handball (Frankrijk), de Toyota Handball-Bundesliga (Duitsland) en de Liga Asobal (Spanje). Je kunt ook je eigen spelers creëren, een team samenstellen en deelnemen aan nationale liga’s of internationale toernooien of het opnemen tegen maximaal drie vrienden in een snel spel.

Killer is Dead (Suda51 – Deep Silver/Xseed) voor Xbox 360 en PS3

In de nabije toekomst ben jij huurmoordenaar Mondo Zappa en met je zwaard in je rechterhand en je linkse cyborgarm is het jouw taak om in opdracht van Bryan Execution misdadigers en moordenaars te executeren.

Madden NFL 25 (EA Tiburon – EA Sports) voor Xbox 360 en PS3

American Football is big in Amerika en EA Sports heeft het merendeel van games over deze populaire sport op zijn conto staan. Is deze populariteit ook genoeg om het Europese vasteland te overwinnen of blijft deze game grotendeels in de rekken liggen? De makers proberen in ieder geval om de spelervaring zo levensecht mogelijk te maken.

Tactical Intervention (Minh Le – Ogplanet) voor PC

Deze game is een nieuwe tactische team-based First-Person Shooter (FPS) van de makers van Counter-Strike. Je hebt in de spelmodi Team Death Match of Missions verschillende onderdelen die het spel laten variëren.

Take on Mars (Bohemia Interactive Studios) voor PC

Dit is een simulatiegame die jou achter het stuur zet van een Rover Operation, zodat jij de verschillende gesimuleerde mobiele Rovers en Landers kan besturen. Zo werk jij je doorheen de verschillende wetenschappelijke missies op iedere locatie en wie weet ontdek je de geheimen uit het verre Marsverleden.

The Walking Dead: 400 days (Telltale Games) voor PS Vita

Een truckstop op de Georgia snelweg en 5 gelinkte verhalen: dat is de samenvatting van de DLC The Walking Dead – 400 Days. Elk verhaal gebeurt op een ander moment in de tijd en heeft een andere invalshoek door de verschillende overlevenden: de ondoden apocalypse van dag 1 tot dag 400.

 28 augustus

Real Boxing (Vivid Games) voor PS Vita

Jij staat je mannetje in de boxring en hopelijk heb je nog genoeg kracht over om je tegenstander in de volgende ronde finaal tegen het canvas te slaan. Je kan kiezen tussen 8 bespeelbare karakters en elk heeft zijn eigen vechtstijl en -techniek.

TMNT: Out of the Shadow (Red Fly Studios-Activision Blizzard) voor XBLA, PS3, PC

Deze te downloaden videogame laat jou en je vrienden opnieuw toe in de wereld van deze vier gestoorde Ninja schildpadden: online met 4 of offline in co-op met 2 vecht je als Leonardo, Michelangelo, Donatello of Raphael doorheen New York om de stad te redden.

29 augustus

Rayman Legends (Ubisoft) voor Xbox 360, PS3, PS Vita, Wii U

Rayman, Globox en de Teensies lopen door een betoverd bos wanneer ze een mysterieuze tent, gevuld met diverse schilderijen, tegenkomen. Wanneer ze elk schilderij van dichtbij bekijken worden ze in het landschap van dat schilderij gezogen en daar beginnen hun avonturen.

Guardians of Middle-Earth (Monolith Software – Warner Bros. Interactive Entertainment) voor PC

Windows PC spelers kunnen zich binnenkort een weg vechten door Midden-Aarde! Gamers krijgen toegang tot 36 originele speelbare Guardian personages in Guardians of Middle-earth, door gameplay en in-game valuta. Spelers kunnen kiezen uit drie modi en zes kaarten

30 augustus

Dream Pinball 3D (Topware Interactive – Global Distribution) voor PC en NDS

Een simulatiegame met zes tafels die telkens een verschillend thema hebben: de Middeleeuwen, een onderwaterthema, monsters (zombies en vampieren), dinosaurussen, … Elke flipperkast heeft een andere uitdaging doordat de flippers, de rampen en de bumpers anders zijn. Een uitdaging voor de echte speelvogels.

Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan (Atlus) voor N3DS

Eeuwenlang is de boom Yggdrasil een altijd aanwezige geweest in de levens van de inwoners van Tharsis. Zijn wortels liggen in een ver land waar nog nooit iemand naartoe is geweest. Maar daar komt nu verandering in, doordat de Graaf van Tharsis een expeditie uitstuurt om de geheimen van deze boom te ontdekken. Ga aan boord van je luchtschip en begin je zoektocht naar rijkdom, roem en antwoorden in de wolken.

Lost Planet 3 (Spark Unlimited – Capcom) voor Xbox 360, PS3 en PC

Het laatste hoofdstuk in de Lost Planet series is aangekomen. De extreme en onvoorspelbare omstandigheden van de vorige delen zijn ook hier terug te vinden en met dit deel worden nieuwe waarheden ontdekt over de planeet en de kolonisatie van E.D.N. III. Ontdek alles door de ogen van Jim Peyton met de Coronis Dagboeken: lees, kijk en luister naar Jim’s updates van de NEVEC’s basis als hij het duistere geheim ontdekt dat zich diep in de ijzige diepten van de planeet bevindt.

Memoria (Daedalic Entertainment-Deep Silver) voor PC en Mac

Van de makers van the Night of the Rabbit komt nu ook het sprookjesachtige Memoria. De jonge Geron moet het mysterie van een verloren heldin oplossen om zijn vriendin te kunnen redden.

One Piece: Pirate Warriors 2 (Omega Force-Namco Bandai) voor PS3 en PS Vita

Dit vervolg op One Piece: Pirate Warriors geeft je opnieuw hordes en hordes piraten die je moet overwinnen om de wereld One Piece te redden.

Dat was het voor deze week. Keuze te over en we hopen dat er een game naar je smaak tussenzit !

No more articles