Team Ninja werkt volgens Dengeki Online aan een nieuwe ps4-game. De titel weten we nog niet, maar er zijn al verschillende ideeën die de ronde doen. Het bericht werd gebracht door Yosuke Hayashi, het hoofd van Team Ninja.

Team Ninja is onder andere bekend van de Ninja Gaiden en Dead or Alive serie.  Yosuke Hayashi zei dat ze bezig waren aan PS4-game, maar er werd niets gezegd over een Xbox One versie. Dit komt omdat Xbox niet zoveel belang heeft in Japan.

Veel geruchten doen al de ronde voor deze nieuwe titel. Antwoorden zoals een nieuwe Dead or Alive, of een totaal nieuwe titel, lees je vaak. Toch blijft één concept echt overeind en dat is namelijk een nieuwe Ninja Gaiden. 

Dit gerucht blijft stand houden omdat  Keiji Inafune, director van Yaiben: Ninja Gaiden Z, vertelde dat Team Ninja aan een nieuwe game werkte die binnen de core setting van Ninja Gaiden past.

Hoe dan ook, het blijft wachten tot een officiële bevestiging. Voor de fans van Ninja Gaiden komt de spin-off Yaiben: Ninja Gaiden Z uit  op 21 maart voor PS3 en Xbox 360.

No more articles