Danger Close Games heeft bekendgemaakt dat het map pack Medal of Honor Warfighter The Hunt Map Pack verkrijgbaar is op Origin.com.

Deze lancering valt samen met de Amerikaanse release van de nieuwe film Zero Dark Thirty van Sony Pictures Entertainment op 19 december. De film is geregisseerd en geproduceerd door Academy Award-winnares Kathryn Bigelow en geschreven en geproduceerd door Mark Boal. Het map pack is vanaf vandaag verkrijgbaar via Xbox LIVE Marketplace en PlayStation Network.

The Hunt Map Pack bevat twee nieuwe multiplayer-maps die zijn geïnspireerd op twee van de gevaarlijkste locaties op aarde: Darra en Chitral. De eerste map is Darra Gun Market, de bloeiende wapenbazaar van Pakistan en tevens de grootste illegale wapenmarkt ter wereld. De tweede map is Chitral Compound; een afgelegen, ruig gebied dat wordt beheerst door stammen die zelfs het Pakistaanse leger niet toelaten op hun grondgebied. Het bevat ook zes nieuwe wapenconfiguraties, 14 nieuwe camouflage-skins voor wapens en 10 nieuwe multiplayer-rangen.

Tien jaar lang heeft een elite-team van militairen en officieren van de Amerikaanse inlichtingendienst in het diepste geheim over de gehele wereld samengewerkt met maar één enkel doel voor ogen: het vinden en elimineren van Osama bin Laden. Zero Dark Thirty herenigt het Oscar-winnende team van regisseur-producent Kathryn Bigelow en schrijver-producent Mark Boal (The Hurt Locker) voor het verhaal van de grootste klopjacht uit de geschiedenis op de gevaarlijkste man ter wereld.

In Medal of Honor Warfighter, geschreven door echte Amerikaanse Tier 1-eenheden tijdens hun buitenlandmissies, kruip je in de huid van de best getrainde en meest ervaren soldaten. Je redt gijzelaars uit het bolwerk van Abu Sayyaf op de Filipijnen en voert een aanval uit op de ‘piratenstad’ van Al-Shabaab aan de Somalische kust. Medal of Honor Warfighter bevat echte locaties in de singleplayer-campagne en introduceert internationale Tier 1-soldaten in de multiplayer, zodat spelers zelf kunnen bepalen voor welk land ze strijden.

Medal of Honor Warfighter is uit voor de Xbox, PlayStation 3 en PC. Spelers die eerder de Medal of Honor Warfighter Limited Edition hebben gekocht, kunnen het map pack The Hunt gratis downloaden. De map packs zijn ook aan te schaffen voor €9,99 of 800 Microsoft points.

No more articles